АГЕНЦИЈА ЗА КАТАСТАР НА НЕДВИЖНОСТИ

Успешно додаден производ.
Агенција за катастар на недвижности

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.   Дознај повеќе >>
        Политика за приватност




Име на продукт
Мапа
Цена
Пакет за административни области1500.0 + 250.0 = 1750.0 ден.
Пакет за класификација на земјиште1500.0 + 250.0 = 1750.0 ден.
Пакет за патишта1500.0 + 250.0 = 1750.0 ден.
Пакет за железници1500.0 + 250.0 = 1750.0 ден.
Пакет за води1500.0 + 250.0 = 1750.0 ден.
Пакет за мали објекти1500.0 + 250.0 = 1750.0 ден.
Пакет за топографски карактеристики1500.0 + 250.0 = 1750.0 ден.
Пакет за називи1500.0 + 250.0 = 1750.0 ден.
Комплет слоеви ТК 250008750.0 ден.
false null [0, 1, 2]