АГЕНЦИЈА ЗА КАТАСТАР НА НЕДВИЖНОСТИ

Успешно додаден производ.
Агенција за катастар на недвижности

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.   Дознај повеќе >>
        Политика за приватност

WFS Сервиси за 365 дена

Договор за користење веб-сервиси

Катастарски парцели и згради

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
ЈЕГУНОВЦЕ
АЕРОДРОМ
АРАЧИНОВО
БЕРОВО
БИТОЛА
БОГДАНЦИ
БОГОВИЊЕ
БОСИЛОВО
БРВЕНИЦА
БУТЕЛ
ВАЛАНДОВО
ВАСИЛЕВО
ВЕВЧАНИ
ВЕЛЕС
ВИНИЦА
ВРАПЧИШТЕ
ГАЗИ БАБА
ГЕВГЕЛИЈА
ГОСТИВАР
ГРАДСКО
ДЕБАР
ДЕБРЦА
ДЕЛЧЕВО
ДЕМИР КАПИЈА
ДЕМИР ХИСАР
ДОЈРАН
ДОЛНЕНИ
ЖЕЛИНО
ЗЕЛЕНИКОВО
ЗРНОВЦИ
ИЛИНДЕН
КАВАДАРЦИ
КАРБИНЦИ
КАРПОШ
КИСЕЛА ВОДА
КИЧЕВО
КОНЧЕ
КОЧАНИ
КРАТОВО
КРИВА ПАЛАНКА
КРИВОГАШТАНИ
КРУШЕВО
КУМАНОВО
ЛИПКОВО
ЛОЗОВО
МАВРОВО И РОСТУШЕ
МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА
МАКЕДОНСКИ БРОД
МОГИЛА
НЕГОТИНО
НОВАЦИ
НОВО СЕЛО
ОХРИД
ТЕСТ
ПЕТРОВЕЦ
ПЕХЧЕВО
ПЛАСНИЦА
ПРИЛЕП
ПРОБИШТИП
РАДОВИШ
РАНКОВЦЕ
РЕСЕН
РОСОМАН
САРАЈ
СВЕТИ НИКОЛЕ
СОПИШТЕ
СТАРО НАГОРИЧАНЕ
СТРУГА
СТРУМИЦА
СТУДЕНИЧАНИ
ТЕАРЦЕ
ТЕТОВО
ЦЕНТАР
ЦЕНТАР ЖУПА
ЧАИР
ЧАШКА
ЧЕШИНОВО ОБЛЕШЕВО
ЧУЧЕР САНДЕВО
ШТИП
ШУТО ОРИЗАРИ


3. Купи - - Површина: 0.0 ha

Име на продукт Тип на продукт Валиден Цена
Катастарски парцели WFS сервис 365 365 дена 414.0 * 0.0 * 0.03 = 0.0 ден.
Катастарски објекти WFS сервис 365 365 дена 414.0 * 0.0 * 0.03 = 0.0 ден.
Во податоците од сервисот се вклучени цели КО кои припаѓаат на ЕЛС, со цела површина или дел
false null [0]