АГЕНЦИЈА ЗА КАТАСТАР НА НЕДВИЖНОСТИ

Успешно додаден производ.
Агенција за катастар на недвижности

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.   Дознај повеќе >>
        Политика за приватност
Се обработува...
19.06.2024
Имотен лист 
Број/дел
Култура
Површина м2
Место
Право
56505253/1гнз Градежно неизградено земјиште 7498В.КОМАРОВСОПСТВЕНОСТ
56505253/1зпз Земјиште под зграда 31В.КОМАРОВСОПСТВЕНОСТ
56505253/1зпз Земјиште под зграда 148В.КОМАРОВСОПСТВЕНОСТ
false null [0, 1, 2, 3, 4, 5]