АГЕНЦИЈА ЗА КАТАСТАР НА НЕДВИЖНОСТИ

Успешно додаден производ.
Агенција за катастар на недвижности

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.   Дознај повеќе >>
        Политика за приватност
Се обработува...
16.08.2022
Имотен лист 
Број/дел
Култура
Површина м2
Место
Право
997434н Нива Плодните земјишта26345РУПИСОСОПСТВЕНОСТ
997434н Нива Плодните земјишта6373РУПИСОСОПСТВЕНОСТ
false null [0, 1, 2, 3, 4, 5]