АГЕНЦИЈА ЗА КАТАСТАР НА НЕДВИЖНОСТИ

Успешно додаден производ.
Агенција за катастар на недвижности

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.   Дознај повеќе >>
        Политика за приватност
25.02.2024

Име на продукт Цена
Имотен лист 250.0 ден.
Имотен лист
Име и презиме
Град
Улица
Број
Дел на посед
100050АРТ ДЕКОР - ВА ДООЕЛ СКОПЈЕСКОПЈЕ -ЦЕНТАРУЛ. ДАМЕ ГРУЕВ31/1
false null [0, 1, 2, 3, 4, 5]
Имотен лист
Број
Објект
Намена
Површина м2
Место
Влез
Кат
Стан
Право
1000501628/21А1 семејно домување во станбени куќи129 СЕЛО1ПО1СОПСТВЕНОСТ
1000501628/21А1 семејно домување во станбени куќи112 СЕЛО1ПР1СОПСТВЕНОСТ
1000501628/21А1 семејно домување во станбени куќи113 СЕЛО1МА1СОПСТВЕНОСТ
false null [0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9]