АГЕНЦИЈА ЗА КАТАСТАР НА НЕДВИЖНОСТИ

Успешно додаден производ.
Агенција за катастар на недвижности

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.   Дознај повеќе >>
        Политика за приватност
БЕРОВО
БИТОЛА
ВАЛАНДОВО
ВЕЛЕС
ВИНИЦА
ГЕВГЕЛИЈА
ГОСТИВАР
ДЕБАР
ДЕЛЧЕВО
ДЕМИРХИСАР
КАВАДАРЦИ
КИЧЕВО
КОЧАНИ
КРАТОВО
КРИВА ПАЛАНКА
КРУШЕВО
КУМАНОВО
МАКЕДОНСКИ БРОД
НЕГОТИНО
ОХРИД
ПРИЛЕП
ПРОБИШТИП
РАДОВИШ
РЕСЕН
СВЕТИ НИКОЛЕ
СКОПЈЕ
СТРУГА
СТРУМИЦА
ТЕТОВО
ШТИП
Избрани: 2. Купи
Име на продукт Цена
Извод од катастарски план 195.0 + 250.0 = 445.0 ден.
Извод од катастарски план со координати од дециметарска мрежа 195.0 + 250.0 = 445.0 ден.
Извод од катастарски план со координати на детални точки 195.0 + 250.0 = 445.0 ден.